Трейлър на седми сезон на „Игра на тронове“

от на 2017-03-31
 

След отличния тийзър, който видяхме скоро, радарите ни отново светнаха в очакване на седми сезон от „Игра на тронове“, който следим с нестихващ интерес. Всъщност интересът ни не само, че не се губи, ами и постоянно се увеличава, като кулминацията беше битката на копелетата в девети епизод на шести сезон. Песента за огън и лед е към края си и за това всеки кадър е оскъден. От HBO са изключително пестеливи в рекламната си кампания и това личи и от последния тийзър, който се появи в интернет пространството вчера. Вижте го:

Чудно! От HBO са майстори в създаването на подобни тийзъри, които не показват нови кадри от сериала, но успяват да загатнат как ще са разположени фигурите на шахматното поле. Явно основните сили, които ще се сблъскат в седми сезон, ще бъдат Церсей, Джон и Денерис. Доста ясно ни се струва, че това ще е краят на Церсей. Кралицата на драконите и възкръсналият лидер на диваците, за съжаление се превърнаха в твърде предсказуеми фаворити за Железния трон. Надяваме се все пак да има „неприятни“ изненади и хиляди усложнения.

Повече за дължината на сезоните и интересното включване на Ед Шийрън може да прочетете тук.

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

коментари
 
Отговорете »

 
 • pavel717
  2017-04-01 at 09:41

  е нали уж трейлър?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-01 at 11:27

  Предишният тийзър беше по-як.

  Отговор

 • Биляна
  2017-04-01 at 21:41

  Много добър, всичко е пипнато, с идея зад всеки детайл, студеният дъх на Церсей хем е намек за зимата идва, а според мен показва какво да очакваме от нея – студенина и безмилостно отношение. Краят с окото на Краля на нощта сякаш казва: „да, играйте си игрите, но последната дума е моя”

  Отговор

Коментирайте