Саймън Пег и Ник Фрост работят по нов проект

от на 2017-03-20
 

След сериозен период на затишие, напоследък отново имаме повод да пишем за Едгар Райт (покрай неговия „Baby Driver”), а сега получаваме и чудесен повод да споменем старите му приятели и колаборатори от „Spaced” и любимата ни „Cornetto” трилогия. Точно така, Саймън Пег и Ник Фрост ще пишат нов съвместен проект и това е отлична новина, с която да започне новата седмица (въпреки че малко се позабавихме с отразяването и информацията всъщност е отпреди десетина дена). Честит понеделник!

За тези, които някак са успели да пропуснат, „Cornetto” трилогията на Пег, Фрост и Райт включва „Shaun of the Dead”, „Hot Fuzz” и „The World’s End”, а Пег и Фрост работиха заедно и по „Paul”. Какво точно ще представлява новият им съвместен проект не се знае – според Фрост засега дори не е ясно дали ще е филм или сериал, но важното е, че идея има и работата е започнала. Ето какво споделя Фрост пред The Inverse:

Със Саймън работим по нещо. Опитваме се да направим нещо специално. Още работим по въпроса и може да имаме повече информация тази година… Мисля, че искам да направя нещо в света на фантастиката. Нещо малко „ловци на духове”, малко чудовищно, но в комедия. С двама мъже и момиче, като „Досиетата Х”, но без връзка с правителствена агенция… Ние не сме Джъд Апатоу или Дж. Дж. Ейбрамс, не получаваме моментално одобрение. Все още ни карат да минаваме през всякакви препятствия. Всеки си има работа за вършене и мнение за всичко. Докато пишехме „Paul”, когато някой ни дадеше забележка за нещо, първата ни реакция със Саймън винаги беше „Ти пък какво разбираш, по дяволите”. Като остарееш малко и станеш по-зрял, разбираш, че може би трябва да обърнеш внимание на забележката. Може да се получи супер, да е нещо, което си заслужава.

Нямаме търпение да научим повече за този проект в толкова начален стадий. Фенове сме и на двамата и смятаме, че общите им сценарии са наистина специални. Сигурни сме, че и този ще е такъв, каквато и форма да приеме в крайна сметка. Ще ви държим в течение, само се надяваме по-скоро да имаме нова информация. Също така, няма да се разсърдим, ако се окаже, че Едгар Райт се интересува от проекта…

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте