Пълен трейлър на трети сезон на „Фарго“

от на 2017-03-23
 

Накратко: вече видяхме доста реклами на предстоящия трети сезон на любимия ни сериал „Фарго”, но те бяха кратички промо-тийзърчета, които само ни запознаха с основните действащи лица. Сега е ред на първия по-дълъг, затвърждаващ добрите впечатления трейлър, в който виждаме героите (начело с братята Емит и Рей, изиграни от Юън Магрегър) в действие и се запознаваме (в най-общи линии, разбира се) с това кой за какво се бори.

Вижте трейлъра, а след него за допълнителна яснота прилагаме и официалния синопсис.

Най-добрият коментар по повод трейлъра, който се пови в „офиса”, беше „Какви ще са дебили всичките… Ще е супер!”. Мислим това да е всичко, което ще кажем по темата, тъй като вече доста пъти сме споделяли отношението си към сериала и какво очакваме от новия сезон. Нямаме търпение да идва 19 април.

Третият сезон на „Фарго” се развива през 2010 година и разказва за Емит и Рей Стъси (Юън Макгрегър). Емит, „Краля на паркинга“, гледа на себе си като на успешен човек, докато Рей е по-скоро загубеняк. Отдавна живеещ в сянката на брат си, Рей е оплешивяващ шкембелия, който обвинява Емит за лошия си късмет. Братската им вражда започва с дребно джебчийство, но скоро ескалира до убийства, гангстери и безмилостна надпревара.

Кари Куун е Глория Бъргъл, непреклонният шеф на местното полицейско управление. Отскоро разведена майка, Глория опитва да си обясни заобикалящия я свят, където хората са по-близки с телефоните си, отколкото с другите наоколо. Мери Елизабет Уинстед е в ролята на Ники Суанго, гаджето на Рей, хитра и съблазнителна бивша затворничка със страст към бридж. Дейвид Тюлис ще бъде В. М. Варгас, мистериозен самотник и истински капиталист, чиито шефове плануват партньорство с Емит, независимо дали Краля на паркинга одобрява или не.

Премиерата на новия, трети сезон на „Фарго“ е 19 април. Режисьор на първия епизод, озаглавен „The Law of Vacant Places”, е създателят на сериала Ноа Хаули.

коментари
 
Отговорете »

 
 • penzata
  2017-03-23 at 11:35

  На 16ти – The Leftovers, на 19ти – Fargo.
  Фън, фън, фън, фъъъън. :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-03-23 at 15:38

  Hяма да го гледам (трейлъра). Малко остана до третия сезон и искам да съм максимално изненадан. :)

  Отговор

Коментирайте