Както сме споменавали неведнъж, новите филми за „Планетата на маймуните“ са едни от малкото наистина отлични примери за качествено комерсиално кино. Първите две части изградиха образите и задълбочиха конфликта между хора и маймуни, а в предстоящата трета част ще видим ескалацията между двете „раси“.

Вече видяхме два трейлъра на „Войната за планетата на маймуните“, но вчера получихме най-пълното до момента рекламно видео. Предлагаме ви да го видите, след като си припомните официалния синопсис:

В „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

Вижте новия трейлър:

Изглежда страхотно. Визуално нещата са отвъд всякаква критика. Със сигурност това ще е един от най-добре изглеждащите блокбастъри тази година. Чисто драматургично обаче се надяваме да видим развитие и филмът да не се доближава чак толкова до предишния, както ни се струва от рекламите до момента (проблематичен лидер на хората-предателство на маймуна-ескалация). Допада ни русокосото хлапе, както и говорещата маймуна, радваме се, че хронологичнчо лека по лека се приближаваме до оригиналния филм от 1968 г. Ако не за друго, поне за едно сме сигурни – Мат Рийвс е отличен избор за самостоятелния „Батман“ филм.

В заключение ви предлагаме да видите един нов плакат:

WAR-FOR-THE-PLANET-OF-THE-APES-_-Poster

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите ще влязат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и др.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. APES. TOGETHER. STRONG !!!!
    Ебаси как се надъхах от тоя трейлър! Съмнявам се обаче талантлив и МЛАД режисьор като Мат Рийвс да си позволи да „преповтори“ предната част, само и само да си довърши работата през пръсти…