Нов трейлър на продуцирания от Дарън Аронофски „Aftermath” с Арнолд Шварценегер

от на 2017-03-22
 

През изминалите няколко дни чухме доста новини за прекратяването на „Терминатор” франчайза или поне на посоката, която му бе зададена с ужасния „Терминатор: Генисис”, за връщането на правата при „бащицата” Джеймс Камерън и всякакви други половинчати информации, слухове и спекулации, за които, честно казано, въобще не ни дреме, тъй като не вярваме наистина някога да се свърши с поредицата.

Единственото, на което може да бъде сложено край (но и тук е спорно, защото напоследък ставаме свидетели на възкресяването на герои на отдавна починали актьори), е участието на Арнолд Шварценегер и честно казано, ние приветстваме този момент, въпреки че той беше най-хубавото нещо в „Генисис”. Просто ще се радваме да го видим да продължи кариерата си извън познатите образи (и комфортната зона на екшън филмите) с роли като тази в „Aftermath” на Елиът Лестър („Nightingale“), който се сдоби с нов трейлър.

Вече сме ви представяли филма, но ще припомним, че той е продуциран от Дарън Аронофски и вдъхновен от действителни събития. В центъра на историята е самолетна катастрофа, която преплита съдбите на Пол (Скут МакНейри) – служителя от службата по въздушен контрол, който я причинява по невнимание, и Роман (Шварценегер), който губи жена си и детето си в нея.

Ето новия трейлър.

Както казахме и миналия път, харесва ни как изглежда филмът и Шварценегер ни стои доста добре в ролята. Надяваме се и крайният резултат да ни допадне – не очакваме някакви чудеса, но една адекватно направена класическа емоционална драма за човешка трагедия ще ни дойде добре. И отново повтаряме, че ще сме доста по-доволни, ако запазят финала, какъвто е в оригиналната история (четете за нея тук на ваша отговорност).

Вижте и новия постер, който е доста по-лош от предишния.

плакат

Режисьор на „Aftermath” е Елиът Лестър, по сценарий на Хавиер Гуйон, а сред продуцентите е Дарън Аронофски. В ролите са Арнолд Шварценегер, Скут МакНейри, Маги Грейс, Мартин Донован, Кевин Зегърс, Глен Моршоуър, Хана Уеър и други.

Премиерата е 7 април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2017-03-22 at 12:56

  До тук добре. А с Конан Варварина кво става

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-03-22 at 13:41

  Kpaйно време е да видим Арни в нещо качествено. Последният му смислен филм сигурно е отпреди 15-20 години…

  Отговор

 • Начев
  2017-03-22 at 13:51

  Арни ако направи един „Конан“ в духа на „Логан“, няма да сгреши.

  Отговор

  • radi
   2017-03-22 at 14:27

   Говореше се, че ще прави продължение на Конан 1. И ще го играе като стар


  • UZUMAKI
   2017-03-22 at 14:38

   Аз пък мислех, че ще го играе като юноша 😀


  • penzata
   2017-03-22 at 16:01

   При днешните CGI технологии, може да го играе и като вафла. :)


 • Иван
  2017-03-23 at 01:59

  „При днешните CGI технологии, може да го играе и като вафла. :)“

  Кукуруку

  Отговор

Коментирайте