До този момент не сме особено впечатлени от рекламната кампания на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” и поради тази причина сме леко апатични по отношение на отразяването на последните новости около филма. Все пак любовта ни към първите три части от поредицата (която в крайна сметка ще ни вкара и в киното) ни държи „на повърхността” и от време на време се включваме с ъпдейти.

Повод за сегашното ни включване е най-новият трейлър на филма (той общо взето е съкратена версия на предишния, но все пак предлага един-два нови кадъра), а покрай него наваксваме с два пропуснати постера и няколко снимки. Вижте ги.

И този трейлър не ни ентусиазира по отношение на филма, но както вече казахме по-горе (а май и във всяка друга новина, посветена на филма), харесваме поредицата (най-вече по-мрачните ѝ фентъзи измерения и капитан Хектор Барбоса, изигран от Джефри Ръш) и в крайна сметка „доплаваме” до киносалоните.

Ето и споменатите снимки и плакати. Преди да ги видите обаче, припомняме официалния синопсис на филма:

Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

17493111_10155055613078830_1588437421110869786_o pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver4_xlg

Режисьори на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” („Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” / „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”) са Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, сценарият е дело на Джеф Нейтънсън („Хвани ме, ако можеш”), а в ролите са Джони Деп, Хавиер Бардем, Кая Скоделарио, Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали, Стивън Греъм, Брентън Туайтс, Орландо Блум, Пол Макартни, Дейвид Уенъм и други.

Премиерата е 26 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Четвърта беше най-слаба, но 2-ра по доходи 🙂

  1. Даже не съм я гледал, реших да си спестя мъката. Трилогията беше достатъчно добра. Петата при всяко положение ще е по-читава от четвърта, но Джонката се оля и сега повече вреди, отколкото да помага.