2458_TP4_00132AR
О, братко, къде си бил през целия ми живот?

Повечето от нас сме големи фенове на „Аз, проклетникът” и прякото му продължение „Аз, проклетникът 2”, затова с кеф ще се курдисаме пред предстоящата трета част, още повече, че като гласа на най-новия, лишен от всякакво чувство за мода и мязащ на Етиен Леви злодей Балтазар Брат (който ни бе представен в първия трейлър) се включва Трей Паркър – един от създателите на любимия ни и абсолютно гениален „South Park” франчайз.

С дебютирането на втория трейлър на филма получаваме и още една причина да искаме да гледаме „Аз, проклетникът 3” и това отново е нов герой – Дру, притежаващият златни коси брат близнак на Гру, който е всичко друго, но не и материалист. Или поне той така твърди.

Вижте трейлъра в два варианта – в оригинал и дублиран на български.

Струва ни се, че семейната динамика между Гру и Дру ще е ужасно забавна. А и темата за изкушението на Гру отново да се върне към злодействането е интересна и на драматургично ниво е възможно да видим наистина качествено продължение, а не чисто и просто поредния безсмислен „money grab”, какъвто беше „Миньоните”, който не харесахме особено. И като казахме Миньоните, когато са в малки дози, жълтите гадове могат да бъдат наистина смешни.

2458_TP_00101R

2458_GRU_AND_LUCY_ON_MOTORCYCLES_01R

2458_MINIONS_AS_DJS_BONUS_01R

despicable_me_three_ver3_xlg

Режисьори на „Аз, проклетникът 3” са Пиер Кофин, Кайл Балда и Ерик Гилън, по сценарий на Чинко Пол и Кен Дарио. Ролите в оригинал озвучават Стив Карел, Кристен Уиг, Трей Паркър, Миранда Косгроув, Дана Гейър, Ръсел Бранд, Нев Шарел, Стив Куган, Джени Слейт, Джули Андрюс и др.

Премиерата е 30 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *