Нов нецензуриран трейлър на „Пришълецът: Завет“

от на 2017-03-03
 
ACrb

Манекените не са това, което бяха!

Много накратко, нарушаваме началото на петъчния си запой, за да отразим набързо новия нецензуриран трейлър на „Пришълецът: Завет”, въпреки че разликата с този, който видяхме преди два дни, е буквално два кадъра (единия го виждате като картинка по-горе, а другия сме го сложили най-долу). Но дето се вика, два, два! За феновете това е достатъчна причина да врътнат трейлъра за пореден път.

Коментар няма да правим, тъй като трейлърът е същият. Ако случайно за първи път попадате на него, може да видите мнението ни тук. Всичко останало за филмa пък може да откриете в новините ни до момента.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

ACrb-2

I see dead people.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте