Запознайте се с Уолтър в ново viral-промо на „Пришълецът: Завет“

от на 2017-03-11
 

Въпреки че отбелязахме факта, че е тъпо да го правим само на базата на един кратък клип, когато гледахме близо петминутния пролог на „Пришълецът: Завет”, си позволихме коментар, че новият андроид Уолтър (отново изигран от Майкъл Фасбендър) ще е абсолютно същият „creepster”, ако не и по-голям, като Дейвид от „Прометей”. В тази посока ни навежда и най-новото доста лъскаво viral-промо на филма (едновременно с това и реклама на AMD), запознаващо ни с Уолтър, което е определено има доста сериозен „creepy vibe”!

Всичко това ни е странно, защото цялата идея е Уолтър да е по-малко странен от предшественика си. Той е резултат от лошите реакции срещу Дейвид (обвиняван, че е прекалено „creepy” и „weird”) и е създаден без емоции. Това прави Уолтър доста по-скован от предшественика му, неспособен да разбере концепцията за приятелството. Самият Фасбендър го определя като „подобен на Спок”, дори още по-малко представителен, тъй като се приема от екипажа повече като инструмент, отколкото като личност.

Видеото наистина е доста стилно – режисьор е синът на Ридли Люк Скот (негов е „Morgan”). Чак ни се прииска да си купим един Уолтър, специално персонализиран за нуждите ни (в това число и сексуални, все пак е с лика и телосложението на Майкъл Фасбендър). Ако искате, може да си резервирате копие на сайта MeetWalter.

Вижте и един рекламен постер на Уолтър.

плакат

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Всички досегашни трейлъри и реклами, както и допълнителни подробности за филма, може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Чернев
  2017-03-11 at 15:06

  Тия viral „реклами“ често са ми най-любимото нещо от цялата рекламна кампания. :) Особено в случая с BvS и ония кратки рекламки с участието на Брус Уейн и Супермен. Anyhow, не знам кое е по-страшно изглеждашно: Коварният Уолтър или Дейвид, който ти желае злото видимо?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-03-11 at 17:06

  Няма по-зловещо копеле от Аш.

  Отговор

  • Чернев
   2017-03-11 at 18:41

   Битката между него и Рипли в първия филм ми е една от любимите сцени. Йън Холм е чудесен злодей „в сянка“.

   ПС: Това за битката е ясно. Аз друго се чудя – защо са прескочили от D и отиват директно на W с имената на киборгите?


  • UZUMAKI
   2017-03-11 at 18:53

   Може би защото някои зрители откриват patterns там, където има просто случайности и съвпадения :)


 • Ivcho
  2017-03-11 at 18:28

  Започвам да си мисля че ще има бой между Дейвид и Уолтър.

  Отговор

 • Макавой
  2017-03-19 at 00:34

  Фасбендър доста добре се справя в тази роля след X men според мен това е втората му добра роля

  Отговор

 • Gogoto
  2017-03-28 at 13:11

  Powered by AMD.
  Ясно защо дефектират толкова често 😀

  Отговор

Коментирайте