Майлс Телър с главна роля в сериала „Too Old To Die Young” на Николас Рефн

от на 2017-03-31
 

Както вече ви информирахме, любимият ни Николас Рефн даде на пауза очаквания от нас шпионски трилър „The Avenging Silence“ в името на телевизионна поредица за Amazon под не толкова звучното заглавие „Too Old To Die Young“. Датчанинът се е ангажирал с режисурата и писането на сценария, а стилистично епизодите ще се доближават до трилогията „Pusher”, с която Рефн започна кариерата си.

Преди няколко дни научихме, че в главната роля ще видим Майлс Телър, когото доста харесахме в „Камшичен удар” и „War Dogs”. Ролята му ще бъде на полицай, наскоро изгубил партньора си. Въпреки непрежалимата загуба той трябва да си партнира с мъжа, убил приятеля му. Двамата се потапят в подземния свят на Ел Ей, където ги очакват наемни убийци, членове на Якудза, асасини от картела, руски мафиоти и банди от тийнейджъри убийци. Направо ни става смешно от кеф.

Too Old To Die Young” ще бъде първият голям телевизионен проект както за Телър, така и за Рефн, който до момента може да се похвали само с няколко епизода на „Случаите на г-ца Марпъл”. Снимките се очаква да започнат тази есен, което ни подсказва, че ако сме късметлии, може би догодина ще гледаме сериала на малкия екран. Стискаме палци!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Емилия
  2017-04-01 at 13:42

  Интересно… като видях снимката и после заглавието на проекта, си помислих, че става въпрос за биографичен филм за Елвис Пресли – на тази снимка приликата е поразителна, а и заглавието някак пасва ?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-01 at 15:41

  Добра причина най-сетне да наваксам с „Pusher“-ите.

  Отговор

Коментирайте