Ед Шийрън ще участва в седми сезон на „Игра на тронове“

от на 2017-03-14
 

Наближава април и се усещаме как неволно посягаме към ножниците, но уви, тази година ще трябва да почакаме малко повече за нов сезон, изпълнен със страх и омраза във Вестерос. „Игра на тронове“ се завръща чак през юли. Не знаем как ще ни се отрази лятното слънцестоене, но сме почти сигурни, че няма да има никакво значение. Очакванията са до небето, а тийзърът, който се появи преди няколко дни допълнително влоши положението. Вчера получихме и новина относно изненадващо кастинг решение.

Музикантът Ед Шийрън ще се присъедини към седми сезон с кратка поява. Не се знае все още дали става въпрос за камео, музикално изпълнение или нещо по-значимо. Продуцентът и сценарист на предаването Дейвид Бениоф коментира, че от години са опитвали да изненадат Мейзи Уилямс (Аря) с поява от любимия й изпълнител и най-накрая са успели.

Нито сме някакви запалени фенове, нито става въпрос за нещо, от което зависи съдбата на сериала, така че, честно казано, не сме особено развълнувани.

От друга страна, много по-интересно ни е колко точно епизоди остават преди завинаги да напуснем света на огън и лед (поне в компанията на тези герои).

Още миналата година ви съобщихме, че създателите на сериала вярват, че имат необходимост от 13 епизода, за да разкажат историята по възможно най-добрия начин. Този уикенд, на панел по време на SXSW Бениоф и Уайз потвърдиха, че нещата вървят според план. Седми сезон ще бъде само 7 епизода, а догодина осми ще бъде само 6. Не сме сигурни дали става въпрос за епизоди със стандартно времетраене, тъй като финалът на шести сезон беше най-дългият до момента – цели 69 минути. Обсъжда се и прожекция на голям екран, макар че едва ли ще има пълнометражен филм.

От сега усещаме, че ни очаква нещо епично и едвам сдържаме търпението си.

 

 

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте