Както вече може би разбрахте, ужасно харесахме „Логан“ на Джеймс Манголд. Намираме го за един от най-добрите комиксови филми (повече по темата можете да научите от ревюто ни и видео дискусията, която спретнахме) и с интерес следяхме какъв ще бъде следващият проект за режисьора. От вчера вече имаме яснота по този въпрос.

Благодарение на Deadline научихме, че Манголд се завръща към 20th Century Fox с адаптация по романа на Дон Уинслоу – „The Force”. Книгата проследява корумпирано ченге, което се оплита в мрежата на собствените си престъпления. Още преди публикуването си, романът получава отлични отзиви, включително и от Стивън Кинг, който казва за книгата: „Кръстникът, само че с полицай“ и добавя: „Да, толкова е добра!“.

Продуценти са Ридли Скот и Шейн Салерно, все още се търси сценарист, който да свърши работата по адаптирането на романа. Ние сме доста обнадеждени и с интерес ще следим развитието на проекта. Засега от Дон Уинслоу у нас са излизали книгите „Диваци“ и „Сатори“. Очакваме някой издател скоро да посегне и към „The Force”.

the force

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *