Алисия Викандер преговаря за участие във „Freakshift” на Бен Уийтли

от на 2017-03-17
 

Екипът ни е леко раздвоен по отношение на качествата на „High Rise”, но все още всички сме единодушни, че Бен Уийтли („Down Terrace”, „Kill List”, „Sightseers”, „A Field in England”) е сред най-интересните и оригинални режисьори, работещи в момента, и няма как да не се вълнуваме, че има развитие около един от „passion” проектите му –  „Freakshift”, който е в разработка от 2012 насам.

Deadline съобщават, че Алисия Викандер води преговори за присъединяване към „all-guns-blazing”, „cops-vs.-monsters” трилъра на Уийтли, който се развива в свят, където чудовищни същества излизат през нощта и тероризират хората. Това води до създаването на Freakshift – организиран от правителството отряд от търсещи силни усещания ловци, които с удоволствие излизат вечер, за да убият някое чудовище в името на „дълга, спорта и парите”.

Няма нужда да казваме, че бихме гледали подобен филм с триста, особено под режисурата на Уийтли! Стискаме палци Викандер да се навие, защото очевидно концепцията не звучи супер комерсиално (затова и проектът се бави толкова време) и определено звезда от нейния ранг ще помогне за осъществяването му. Ако всичко върви по план и тя подпише, снимките на филма би трябвало да започнат през август, веднага след като тя приключи работата си по новия „Tomb Raider”.

Междувременно ни предстои да видим „Euphoria”, където Алисия Викандер си партнира с Ева Грийн, и новия филм на Бен Уийтли Free Fire”, който получава доста добри отзиви. Следим и за развитие около „Hard Boiled” по Франк Милър.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-03-17 at 17:35

  оф, много я харесвам тази бе! :(

  Отговор

 • heinrich
  2017-03-17 at 19:45

  Вики-то става само за едно….
  Яко секс…. аууууу…

  И като актриса е много добра, също.

  П.С. High Rise мен много ми хареса, не е гениален, но е много добър филм.
  Много по добър е от 97% бози, които излизат от политкоректния Боливуд (пардон Холи?шиет ). Да не говорим за гилти плежър комерсиалните бози…

  Отговор

 • 2017-03-17 at 20:09

  стори ми се ужасно разхвърлян филмът, но книгата на джеймс балард е супер.

  а викандерчето става за всичко бе! :) аз в началото хич не я кльопах, но с течение на времето ми стана любимка. същото беше и с Руни Мара, която сега направо обожавам! <3

  Отговор

  • heinrich
   2017-03-17 at 23:00

   Ще си кажеш ти, всичко ще си кажеш… Ще ти се да я изкльопаш Викандерчето нали…..
   Само че Изненада! Кльопа я някой друг. :)


Коментирайте