Тази неделя е Super Bowl, което ще рече, че се очакват един куп реклами на доста от предстоящите блокбастъри. Не сме сигурни дали защото във вечерта на спортното събитие има сериозна конкуренция за внимание или поради друга причина, но някои студия често пускат рекламите си по-рано. Такъв е случаят с „Дух в броня” („Ghost in the Shell”), а по-късно днес се очаква да дебютира и спотът на „Transformers: The Last Knight” (последван от удължен трейлър в неделя).

По същество, първият трейлър на „Дух в броня” ни остави малко безразлични (което от определена гледна точка може да се приеме и за успех, тъй като доста от нас се бяха приготвили за пълна трагедия) и силно се надяваме, че тепърва ще видим нещо, което да ни убеди, че има някакъв смисъл в съществуването на този филм. Що се касае до конкретния Super Bowl спот, намираме го за по-атрактивен от трейлъра, но това е характерно за по-кратките екшън реклами и не ни се иска да му придаваме голяма важност.

Повече подробности за проекта, вдъхновен от едноименната манга на Широ Масамуне и анимето на Мамору Оши, може да откриете в новините ни до момента, а в допълнение към горния спот ви предлагаме да видите един любопитен рисуван плакат, който дебютира преди няколко дни, но пропуснахме да ви представим навреме, както и официалния синопсис.

Дух в броня” разказва историята на майор Кусунаги – единствен по рода си киборг от специалните служби, предвождащ елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на Ханака Роботикс в областта на кибер-технологиите.

plakat

Режисьор на „Дух в броня” („Ghost in the Shell”) е Рупърт Сандърс („Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”) и Джейми Мос („Street Kings”). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава са изпълнителни продуценти. В ролите са Скарлет Йохансон, Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други.

Премиерата е 31 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Приятен плакат наистина, а от трейлъра изглежда все едно ще е shot-for-shot римейк на анимацията… което не знам как да го приемам. Като цяло тоя спот е по-добре от предните реклами, ама нямам надежди за филма и се чудя дали бих го гледал само заради изпилената Скарлет.

  2. Абсолютно не е шот фор шот а е някакъв микс! Пример – сцената в която се съблича и скача от небостъргача е от първият филм, а робо-гейшите са от втория!

    1. Да, както и сцената от 0:15 да речем. Вижда се шот фор шот и от финалните сцени на първия филм.

    2. Да де, ама кадрите са същите като в двата предни филма 🙂

    3. И на мен ми стана интересно, сцената със спайдър-танка дали ще е към края, защото с нея, буквално, свърши анимето. Само че, наличието на лошковец, пленил Мотоко, малко променя сценария и как той би свършил, защото няма нищо такова в първия филм!