Задкулисен поглед и motion постери от „Дух в броня”

от на 2017-02-28
 

ghost_in_the_shell_ver6_xlg

След втория трейлър на „Дух в броня” някои от нас вече са по-благосклонни към подготвяната от Рупърт Сандърс и Скарлет Йохансон предстояща игрална интерпретация на манга и аниме класиката на Широ Масамуне и Мамору Оши, но като цяло, филмът все още ни стои като голяма въпросителна. В крайна сметка, независимо от всичко, твърдо сме решени да му дадем шанс в киносалоните и продължаваме да следим (относително редовно) развитието на рекламата му кампания.

Този път ви представяме изключително любопитно и доста дълго задкулисно видео, в което Адам Савидж от „Mythbusters” гостува в работилницата на WETA Workshop в Нова Зеландия, където изпълнителният директор и коосновател на студиото Ричард Тайлър разкрива част от тайните на физически създадените модели на гейшите. По-долу може да видите и няколко динамични постера и два традиционни, които пропуснахме да представим преди няколко дни.

Дух в броня” разказва историята на майор Кусунаги – единствен по рода си киборг от специалните служби, предвождащ елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на Ханака Роботикс в областта на кибер-технологиите.

ghost_in_the_shell_ver4_xlg плакат

Режисьор на „Дух в броня” („Ghost in the Shell”) е Рупърт Сандърс („Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”) и Джейми Мос („Street Kings”). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава са изпълнителни продуценти. В ролите са Скарлет Йохансон, Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други.

Премиерата е 31 март 2017.

ghost_in_the_shell_ver5_xlg

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-02-28 at 11:21

  гейшите бяха едно от малкото неща, които искрено ме изкефиха в трейлърите. намесата на Тайлър обяснява защо.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-02-28 at 16:47

  Чакам някой да ми плати, за да ида да го гледам.

  Отговор

  • radi
   2017-02-28 at 18:01

   Кажи на Дринов, че филмът е много добър и той ще плати двойно ,за да го гледа


  • UZUMAKI
   2017-02-28 at 20:21

   Чакай, че в момента говоря с майка ти.


  • radi
   2017-02-28 at 20:26

   Ако не стане ,Елфа може да иска :)


  • UZUMAKI
   2017-02-28 at 20:58

   Стана бе, веднага се нави – чакам я всеки момент да ми дойде на гости. Много мила жена.


  • radi
   2017-02-28 at 21:05

   Ааахааа, опасен си ти


  • Liubo Ursiny
   2017-03-01 at 09:37

   You two so cute ?


 • 2017-03-18 at 00:43

  Изглежда филмът, ще е добър. Не са избягали от оригинала, само малко са го видозименили. Oт манга на аниме са му трябвали само 6 години, като трансформацията е брутална. Много по-сериозна и философска. А от аниме на филм и при това американски…. 22 години. От тогава много неща се случиха. Макар, че темата за тероризма, ако някой от вас е гледал SAC-овете и OVA-ите знае, че е основна тема в сюжета.

  Чакам от 2008ма, когато разбрах, че Спилбърг е купил правата, за да го гледам. Със всичките притеснения, че ще направят някакъв буламач. Реално Mamoru Oshii (основният „виновник“ за тази велика класика), обаче дава своя печат на одобрение. Дали е било само холивудкси PR или наистина са задържали тъмните нюанси – ще разберем.

  Като гледах death note – филмите наскоро, наистина май е по-добре, че хАмериканците го направиха.

  Отговор

Коментирайте