Choose Inglourious Kunts!

Време е за свръхдоза носталгия с наркотичния ефект на първокласното британско кино – Дани Бойл се завръща към един от сюжетите, които го изстреляха в небето, а редом до него са незаменимите Юън МакГрегър, Юън Бремнър, Джони Лий Милър и Робърт Карлайл. Очакваният (от нас, а и не само) с известни подозрения „Т2 Трейнспотинг“ (текстово ревю – тук!) се оказа всъщност особено приятна изненада и ни припомни какво е да вкараш в мозъка си богата колекция от емоции и тръпки, които почти изцяло да заглушат досадната абстиненция, в която се намирахме през последните над 20 години. Е, дано не чакаме още 20 за следващата ни среща с Марк Рентън и дружината му от неудачници, но дори така да стане, пак ще сме доволни.

Гости в новия ни епизод са Димитър Дринов, Георги Вълков и Благой Иванов, а ролята на водещия дилър е поверена на Мартин „Циничния Елф“ Ангелов; имаме и едно неочаквано cameo – на самия Оги Павлов! Въобще, култ след култ, заклеваме се в Ървин Уелш.

Разширете си зениците и да се почваме:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Жор завинаги ще си остане Рентън в представите ми. Спортува и един ден ще избяга с всички пари от Операцията 🙁

  2. И аз спортувам! А Операцията няма пари :}

    Сто теи нема активност под тоя грандиозен епизод ве? Аз супер мн си му се кефя. Защото участвам и говоря! И съм най-красивият! 😀

    1. Хората искат да си гледат филма без да им се спойлва.

  3. Eпизодът допада само на наркомани, а техните ръце са заети и не могат да дращят коментари 🙁

  4. Мисля, че е ясно защо няма активност – няма мое камео. Само със споменаване на златното ми име няма да отбиете номера!

    1. Твоето реално е колажео! 😀 но си прав – няма този път. И защо? Защото нямаш нови (подходящи) снимки… само некви замислени педерастии! 😀

  5. Защо всички са толкова дърти в това видео? Време е за скалпел и екстеншъни! 😀