Преди няколко дни видяхме два изключително обещаващи трейлъра и поредица плакати от splatter-хоръра „The Void” на Стивън Костнански и Джереми Гилеспи („Manborg”, „Father’s Day”), който предизвика сериозно вълнение във фестивалните среди и сред феновете на жанра с ретро подхода и бруталността си, подхранвана от впечатляващите си „practical” ефекти (вероятно резултат от дългогодишната работа на Костнански и Гилеспи в сферата на специалните ефекти – в биографията им са филми като  „Огненият пръстен”, „Отряд самоубийци” и сериала „Ханибал”).

Сега получаваме нова реклама, която затвърждава добрите впечатления и допълнително засилва желанието ни да гледаме филма. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=F8-PgUzkUU8

Както вече казахме многократно, доста ни харесва това, което виждаме и в комбинация с любовта ни към жанра и отличните отзиви, които получава, „The Void” няма как да не се нареди в списъка ни с най-очаквани заглавия.

Отново припомняме официалния синопсис и в добавка ви представяме един нов плакат.

Докато е на рутинен патрул, полицай Даниел Картър (Ерън Пуул) се натъква на облян в кръв мъж, куцукащ по усамотен път. Той го откарва по спешност в най-близката болница, но открива, че персоналът и пациентите са трансформирани в нещо нечовешко. С увеличаването на ужаса, Картър повежда шепата оцелели на адско пътешествие през подземията на болницата в отчаян опит да прекрати кошмара, преди да е станало твърде късно.

плакат

Режисьори на „The Void” са Стивън Костнански и Джереми Гилеспи , а в ролите са Ерън Пуул, Елън Уонг, Катлийн Мънро, Стефани Белдинг, Кенет Уелш и други.

Британската премиера на филма е 31 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *