There’s a monster in all of us!

Дори и филмите на Начо Вигалондо („Timecrimes”, „Extraterrestre” и „Open Windows”) да не са съвсем по вкуса ви, не може да отречете, че човекът е един от най-интересните (сравнително) млади творци, работещи в момента, който винаги намира оригинален начин за да разкаже историите си.

Най-новият му филм „Colossal” е жанров калейдоскоп, разказващ за Глория (Ан Хатауей), която след поредица неподходящи решения в живота си, подкрепени с сериозно количество алкохол, остава без приятел и без работа. В опит да се съвземе тя се връща в родния си град, където се сдружава отново с приятеля си от детство Оскар (Джейсън Судейкис), но саморазрушението ѝ продължава. Когато медиите са залети от новини за гигантско чудовище-кайджу, което разрушава южнокорейската столица Сеул, Глория с изненада осъзнава, че по някакъв начин този феномен е свързан със самата нея.

Вижте новия трейлър на „Colossal”, за който хората гледали филма твърдят, че по чудесен начин представя тона и историята, без да издава прекалено много.

Филмът изглежда доста забавно и като фенове на Вигалондо задължително ще му хвърлим едно око, когато ни се отвори възможност. За тези, които не са съвсем убедени само от това, което виждат в рекламите, ще добавим, че фестивалните отзиви са отлични, като повечето хора го определят като „един от най-трогателните, забавни, шантави и готини филми” от последните годи.

Вижте и новия постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Colossal” е Начо Вигалондо. В ролите са Ан Хатауей, Джейсън Судейкис, Дан Стивънс, Тим Блейк Нелсън, Остин Стоуел, Хана Черами и други.

Премиерата е 7 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments