Определено бихме я прибавили като трофей в колекцията...
Определено бихме я прибавили като трофей в колекцията…

Cнимките на „The Predator“ вeчe текат, а актьорският екип продължава да набъбва. Показахме ви вече промоционална фотография, paзкриваща част от следващите жертви на инопланетната раса от ловци, която догодина ще се завърне в киносалоните, а сега е ред на още едно име да се присъедини към тях – става дума за знойната блондинка Ивон Страховски, която може би сте засичали в сериалите „Chuck“, „Dexter“ и „24: Live Another Day“. Tя ще играе майката на хлапето във филма и бивша съпруга на главния герой, с което май се изчерпват детайлите не само за персонажа й, но и за сюжета като цяло. Потвърдено е обаче, че действието ще е градско и че насилието няма да ни бъде спестено, което несъмнено е обнадеждаващо.

Шейн Блек
Шейн Блек

Може би ще видим също генетично модифициран извънземен, който ще е около 3 метра висок, а жанрово нещата ще са смесица между научна фантастика и хорър, както си се полага, но и с някакъв лек уестърн елемент, поне като атмосфера. Освен това операторът на „The Predator“ е обещаващо име: Лари Фонг. Работата му в „Супер 8“ на Дж. Дж. Ейбрамс, „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ на Зак Снайдър и „Конг: Островът на черепа“ на Джордан Воу-Робъртс е достатъчно основание да очакваме хита най-малкото защото ще е визуално пиршество.

Лари Фонг
Лари Фонг

The Predator“ ще тръгне на 9-ти февруари 2017 г., а сред останалите изпълнители са Бойд Холбрук, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Оливия Мън и Алфи Алън. Сценаристи са Шейн Блек и Фред Декър, като Блек е поел и режисьорските функции. Разпространител ще бъде 20th Century Fox.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. На таа бих й шмръкАл пръднята, дори да не е срала 1-2 дена. Бих й лизАл путката и гъза, ако ще да е в мензис и разстройство.