Самостоятелният филм за Черната вдовица няма да се случи скоро

от на 2017-02-14
 

Покрай набиращия скорост „Ghost in the Shell” (вижте втория му малко по-добър трейлър тук) вниманието отново се насочва към Скарлет Йохансон и най-вече към екшън ориентирания й екранен образ. Освен чрез безумния „Луси” Скарлет изгради образа си на kick ass мацка най-вече благодарение на Черната вдовица в „Отмъстителите”.

Още от първите стъпки на разрастващата се Marvel вселена се заговори за самостоятелен филм за Черната вдовица, вдъхновен от шпионските романи на Джон льо Каре. Дори видяхме, че през 2010 сме писали по случая. Скептицизмът, който сме изразили тогава, вчера беше подкрепен от коментар на самата Скарлет в интервю за Total Film. Ето какво каза тя:

Говорила съм с Кевин Файги за това. И двамата доста си пасваме в творческо отношение. Мисля, че се съгласихме, че героинята е готова за самостоятелен филм, просто е въпрос на време, както за Marvel, така и за мен. Те имат доста широко разписание, плануват нещата с години напред, аз също имам неща, в които искам да се снимам. Ако трябва да съм честна, не съм сигурен, че имам капацитета да се справя. Феновете са непреклонни обаче, така че сигурно трябва да се случи по някое време.

Честно казано на нас това ни звучи като едно голямо увъртане, като филм в следващите четири години едва ли ще видим. Може би всичко зависи от представянето на „Captain Marvel”, който се очаква през 2019 г. Засега гласуваме надежди за „Wonder Woman” на DC и оставяме Marvel да се притесняват за това как да представят по вълнуващ начин женските си героини.

Следващата поява на Черната вдовица ще бъде в „Avengers: Infinity War” догодина.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Кристиян Атанасов
  2017-02-14 at 18:22

  Йохансонче, айде само не ни заблуждавай, миличка, че феновете искали това и онова. Ти си искаш милиончетата, а на никой не му дреме за самостоятелен филм за Вдовицата, тъй че, пътя, чантичката и към Авенджърите!

  Отговор

  • PG
   2017-02-14 at 18:58

   Всички искаме милиони, както ти както и аз. И да ти кажа доста фенове има, които ще напълнят салони. Както ще стане с WonderWoman и Gal Gadot.


 • UZUMAKI
  2017-02-14 at 20:08

  Индийд. Филм за Вдовицата е нещо, за което тотално не ми пука.

  Отговор

 • Кристиян Атанасов
  2017-02-15 at 00:12

  Вдовицата не е герой като за самостоятелен филм. Просто не е толкова… как да кажа, ЕФЕКТНА! Да, марвъл фен-бойчетата ще напълнят салона, да женките ще напълнят салона, но на този етап, на който се намират Марвъл в момента, не се вписва. Нито ще допълни вселената по някакъв начин, нито ще върже нещо към идните мега-събития. Ако пък се появи след това (някъде към 4-та фаза), ще е толкова нерелевантен, след импакта на Авенджърс, че никой няма да запомни даже, че се е появил подобен филм. Поне аз така си ги обяснявам нещата. :)

  Отговор

 • X-Force
  2017-02-15 at 00:49

  Изпуснаха момента. Ако го бяха направили точно след Iron Man 2 (когато MCU тепърва набираше сила, а СкарДжо беше по-млада) и ако филма беше тип „Джейсън Борн“ – тайни операции с Вдовицата, Фюри и Hawkeye – тогава Марвел щяха да изкъртят асфалта не само като стойностен филм, но и като пари. Сега вече е късно. Летвата се вдигна с Отмъстиелите, а всеки следващ филм на Капитана размазва всичко преди него. Ще е хубаво ако го направят, но просто не виждам особено голям смисъл…

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2017-02-15 at 11:42

  И в „50 нюанса авенджъри“ не бих я гледал.

  Отговор

 • Jtb
  2017-02-17 at 12:12

  Scar Jo е якa ама Black widow е скучна😕

  Отговор

 • JL
  2018-02-02 at 10:32

  Големи сте разбирачи всички!!! Идея си нямата и само пишете глупости.

  Отговор

 • Gogoto
  2018-02-02 at 11:44

  Единствения начин това да сработи е нещо нискобюджетно и стилизирано от рода на John Wick с минимално MCU влияние и натрапен корпоративен инфантилизъм, по подобие на разширен епизод на Agents of S.H.I.E.L.D.

  Отговор

Коментирайте