Поредица реклами и нов плакат на „A Cure For Wellness” на Гор Вербински

от на 2017-02-06
 

Накратко: доста отдавна не сме обръщали внимание на прекрасно изглеждащия психологически хорър-трилър „A Cure For Wellness” на Гор Вербински и сега новите отлични Super Bowl реклами стават повод да наваксаме.

Припомняме, че „A Cure For Wellness” разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Обръщаме внимание на това, че Super Bowl спотовете не са издайнически (за тези от вас, които се пазят от спойлъри) и може да го гледате спокойно. Същото се отнася и за последните (четири) реклами, които са в стила на най-първите viral-промота от края на миналата година. Що се касае за клиповете и обикновените телевзионни спотова, може да прецените сами за себе си – лично ние пропуснахме клиповете.

Super Bowl спотеове

От тук насетне гледайте на ваша отговорност.

Клип

ТВ спотове

Завършваме с лишените от спойлъри viral-промота, както и с един нов постер.

Viral-промота

unnamed

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2017-02-06 at 20:39

  Може да е добър, като новия на индиеца :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-02-06 at 22:14

  Пореден обещаващ филм, на който отдавна спрях да му следя рекламната кампания, за да знам възможно най-малко, когато накрая седна да го гледам.

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2017-02-27 at 17:51

  Ще го пускат ли тук въобще?

  Отговор

Коментирайте