Капитан Джак се завръща в удължен Super Bowl спот на „Карибски пирати 5”

от на 2017-02-06
 
Pirate’s life.

Pirate’s life.

Disney се възползват от сериозното количество зрители, които привлича Super Bowl, за да представят удължен поглед към предстоящата пета част от поредицата „Карибски пирати”, която по нашите географски ширини ще се нарича „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” („Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” – щатското заглавие на филма е далеч по-доброто „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”).

Рекламата е класически тийзър и не разкрива никакви подробности за сюжета, но за сметка на това предлага доста повече неща от първия тийзър трейлър, който ни запозна единствено с основния антагонист – капитан Салазар (Хавиер Бардем). Имаме доволно количество елементи, които са запазена марка на поредицата, сред които колоритните герои (в това число задължителните немъртви, компютърно генерирани пирати) и морските битки, които толкова много ни липсваха във „В непознати води”).

Рекламата също така бележи завръщано и на емблематичния капитан Джак Спароу (Джони Деп), както и на най-големия ни любимец – капитан Хектор Барбоса (Джефри Ръш). Вижте.

Споменавали сме, че сме почитатели на поредицата и се вълнуваме от това, че ни предстои да се отправим на ново приключение, но ще изчакаме един пълен трейлър, преди да си позволим да се зарадваме истински. Колкото и големи фенове да сме, не искаме крайният резултат да е от калибъра (или, не дай си боже, по-зле) от последната част, а засега не сме видели някакви сериозни доказателства в полза на противното.

Припомняме официалния синопсис на филма, а след него може да видите и една нова снимка и първия официален постер на Джак Спароу.

Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

Капитан Салазар

poc5_teaser2_online_1-sheet_v3_lg

Режисьори на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” („Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” / „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”) са Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, сценарият е дело на Джеф Нейтънсън („Хвани ме, ако можеш”), а в ролите са Джони Деп, Хавиер Бардем, Кая Скоделарио, Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали, Стивън Греъм, Брентън Туайтс, Орландо Блум, Пол Макартни, Дейвид Уенъм и други.

Премиерата е 26 май 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
  • UZUMAKI
    2017-02-06 at 10:56

    На мен това по-скоро ми изглежда гледаемо, а очаквах трагедия след ужасния четвърти филм. Наистина обаче един пълен трейлър ще даде по-реална представа за нещата.

    Отговор

Коментирайте