Джон Клийз
Джон Клийз

Онзи ден ви показахме няколко нови снимки от предстоящия научнофантастичен супергеройски екшън „Justice League“, който се очаква през есента. Още преди месеци из интернет се юрна слухът, че към и без това внушителния актьорски екип може би ще се присъедини класният британски ветеран Джон Клийз, когото ще обичаме завинаги (най-вече заради участията му в проектите на великите „Монти Пайтън“, но и не само); причината за това беше, че Клийз последва чрез своя Twitter peжисьора Зак Снайдър и звездата Бен Афлек, а през изминалата събота пусна в профила си следната снимка:


По наблюдателните фенове веднага разпознаха трите книги пред огледалото – това са комиксите „The Dark Knight Returns“ на Франк Милър, „Justice League: Origin“ на Джеф Джоунс и noir-изданието на „Batman: The Black Mirror“ на Скот Снайдър. Очевидно Клийз е на вълна Брус Уейн, тъй като и трите истории са пряко свързани с Прилепа от Готам, но нямаме абсолютно никакво потвърждение относно ангажимента на англичанина към екранната DC вселена, още по-малко пък за това кой персонаж евентуално ще му бъде поверен. Спекулациите обаче са налице – мнозина залагат, че образът, в който ще се превъплъти, е този на д-р Бартоломю Уолпър, психиатър в лудницата „Аркам“.

Кадър от екранизацията на „The Dark Knight Returns“ по Франк Милър
Кадър от екранизацията на „The Dark Knight Returns“ по Франк Милър

Bъпреки че засега нещата остават на ниво мълва, ние одобряваме творческата посока на „Justice League“ и все така запазваме оптимизъм и нетърпение да видим бъдещия хит… което се очаква да се случи на 16-ти ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само дано не бъде прекалено комичен и нелеп като образ, сещам се какъв тотален фейл беше примерно Кафка в „Невероятният Спайдър-мен 2“.