Адски харесваме Майкъл Шанън! Намираме го за един от най-добрите, нетипични, отдадени и интересни актьори, работещи в момента (много се радваме на според нас заслужената му номинация за „Оскар” за „Хищници в мрака”) и с удоволствие гледаме филмите с негово участие, независимо от жанра или големината на ролята му. Гледаме дори и лошите. Да, въпреки че той самият винаги е на висота, от време на време се случва да участва и в брадви (никой не е застрахован) и за съжаление, точно на такъв случай намирисва най-новият му проект „Wolves”. Поне така ни изглежда от първия трейлър.

Wolves” е дело на Барт Фройндлих („The Rebound”, „Trust the Man”), който, ако ви интересува, е съпруг на Джулиан Мур, и разказва за младия Антъни (Тайлър Джон Смит) – изключително успешен играч в баскетболния отбор на училището си, който има шанс за стипендия в Корнел. Точно когато всичко в живота му се подрежда прекрасно, Антъни се изправя пред ужасната реалност, че баща му (Майкъл Шанън), писател с проблеми с алкохола и хазарта, е източил фонда за обучението му и дори не може да плати последния семестър в частното му училище. Всичко в живота на Антъни тръгва надолу и той трябва да се обърне срещу природата си, за да опита да възвърне обещаващото си бъдеще.

Изглежда като клише върху клишето. Към края на трейлъра чак ни беше неудобно да гледаме. За не особено добрите качества на „Wolves” свидетелстват и отзивите от Трайбека, които не са особено фаворизиращи, извън тези за изпълнението на Майкъл Шанън, което е на висота. И понеже в началото казахме, че гледаме всичко с Шанън, сега ще е тъпо да се отхвърлим от думите си (колкото и да ни се иска) – ще се насилим да види филма. Допълнителна утеха ще е Карла Гуджино, която ни е доста на сърце.

Режисьор и сценарист на „Wolves” е Барт Фройндлих, а в ролите са Тайлър Джон Смит, Майкъл Шанън, Карла Гуджино, Джесика Рот, Зази Бийтц и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. И АЗ го харесвам! Много ми е абурдно като се пишат ревюта(или както си ги наричате) в мн.ч. Все едно нямате собствено лично мнение или все едно за да се напише коментар е необходимо да се събере една маса хора.