Вдъхновяващо е, а също и занимателно-образователно, когато времето се превърне в гигантски октопод и пипала от миналото пропълзят в днешния ден. Прочутата жестока вражда между Джоан Крауфорд и Бети Дейвис, за която се подготвят да разказват в FX Networks в новия си сериал Feud, навлиза в своята „визуална” фаза. EW предлагат първи поглед на своята корица към звездите Джесика Ланг и Сюзан Сарандън в съответните роли на двете прочути актриси от миналото, а в мрежата се появиха и първи тийзър трейлъри, които запращат зрителите директно в средата на миналия век, когато драматичните отношения са в разгара си.

https://www.youtube.com/watch?v=I0r4mfo-jus

Ще напомним отново, че изпълнителен продуцент на Feudе носителят на „Еми” и „Златен Глобус” Райън Мърфи („Клъцни/срежи”, „Glee”, „American Horror Story”), а първият сезон с неговите осем серии ще е фокусиран върху съвместната работа на Крауфорд и Дейвис върху „What Ever Happened to Baby Jane?” (1962) на Робърт Олдридж. Поредицата е продуцирана от Fox 21 Television Studios, като вероятно впоследствие ще очакваме още истории за прочути съперничества на и извън екрана от историята на киното. А какви точно неща са се случвали между Крауфорд и Дейвис може да откриете в предишната ни новина по темата.

Освен Джесика Ланг и Сюзан Сарандън, звездният актьорски състав се допълва от Алфред Молина (Олдридж), Станли Тучи, Джуди Дейвис, Джаки Хофман, Алисън Райт, Доминик Бърджис, Катрин Зита-Джоунс (в ролята на Оливия де Хавиланд), Сара Полсън, Кати Бейтс, Киърнън Шипка и др.

ewfeud

Премиерата на „Feud” е на 5 Март 2017 по FX. Умираме от нетърпение да хвърлим поглед.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *