Интересните проекти, били те филми или сериали, на Netflix станаха толкова много (резултат от тяхната политиката каталогът им да стане с 50% оригинално съдържание), че вече трудно им хващаме края да ги следим, камо ли да ги отразяваме. Новият им филм „Clinical” обаче предлага две любими неща, заради които не можем да пропуснем да го отбележим – психологически трилър с хорър елементи и Ванеса Шоу, която забелязахме за първи път в „Широко затворени очи” и която адски харесваме.

Clinical” е дело на Алистър Легранд („The Diabolical”) и според официалния синопсис разказва за психиатър (Шоу), която е преживяла насилствен акт и се опитва да сложи живота си в ред, помагайки на нов пациент, който има своя собствена ужасяваща история.

Кратко и не много ясно, но за сметка на това първият трейлър е достатъчно красноречив за това, което ни очаква. Вижте.

Не изглежда нещо специално, но ние обичаме такъв тип филми, особено ако накрая има възможност за тълкование дали това, което сме видели, е истина или всичко се случва в главата на главния герой. Със сигурност ще му хвърлим око, а добрата новина е, че не трябва да чакаме много – премиерата е насрочена за утре, 13 януари.

Режисьор на „Clinical” е Алистър Легранд („The Diabolical”), който е и сценарист наравно с Люк Харвис. В ролите освен Ванеса Шоу ще видим Уилям Атертън, Ерън Станфорд, Вилмър Калдерон, Сидни Тамииа Поатие и други.

Още веднъж премиерата е 13 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *