Вече ви представихме първия трейлърThe Lost City of Z” на Джеймс Грей, който ни се стори доста обещаващ, а и вече излязоха няколко позитивни ревюта, които допълнително ни окуражават, че ще видим качествен филм. Както споменахме и в предишната новина, ужасно ни се гледа история за лудост и амбиция по поречието на Амазонка.

Припомняме ви, че филмът е базиран по книгата „The Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon“ и ще разкаже за полковник Пърси Фоусет (Чарли Хънам), бивш военен, част от британската армия, превърнал се в изследовател, който търси изгубен град в сърцето на Амазонка. Обсесията му ще има висока цена – репутацията, семейния живот със съпругата (Сиена Милър) и децата му и може би самото му съществуване. Вижте новия трейлър:

Изглежда отлично. Може би единствено Чарли Хънам се напъва една идея повече от необходимото, но ще му простим, ако това е единственото прегрешение. Кадрите са отлични и ни предлагат по-пълен поглед от първия трейлър. Радва ни, че филмът ще има мащаб – ще видим сцени от няколко локации, както и сблъсъци с коренното население. Навити сме, но се надяваме да го видим на голям екран (без да възлагаме надежди).

Режисьор на „The Lost City Of Z“ е Джеймс Грей, а в ролите ще видим Чарли Хънам, Робърт Патинсън, Том Холанд, Сиена Милър, Ангъс МакФейдън и др.

Премиерата е 14 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *