В нашите очи сериалът „Спасители на плажа” никога не е бил нещо повече от „guilty pleasure” и осъзнавайки действителните му качества (в които не влизат иначе ужасно радващите полуголи Памела Андерсън и Ясмин Блийт), не сме имали никакви илюзии, че предстоящата версия за голям екран ще представлява нещо наистина стойностно. При все тези ниски очаквания, първият трейлър на филма ни хвърли в такъв ступор, че вече не сме съвсем сигурни дали бихме се жертвали да влезем в киното само в името на няколко хубави тела (и мъжки, и женски) и щипка „R-rated” шегици.

Сега получаваме нов трейлър на филма и въоръжени с кофичка кисело мляко (почти сме сигурни, че не помага наистина при радиация, но пък и не пречи), хвърляме едно око, за да видим дали пък след като вече знаем какво ни очаква, ще реагираме по различен начин.

Очевидно не се взимат на сериозно и са решили да изведат до гротеска и да се подиграят с всичко нелепо, с което е известен сериалът, но това, макар и похвално, по никакъв начин няма да направи крайния резултат гледаем. Засега оставаме ужасно скептични – дори и в подобен студ, този плаж ни остава непривлекателен.

плакат

Спасители на плажа” се фокусира върху Мич Бюкенън (Скалата), който „получава” арогантно и самонадеяно младо попълнение в екипа си – Мат Броуди (Ефрoн). Заедно те разкриват група престъпници, чиито машинации заплашват бъдещето на залива.

Режисьор на „Спасители на плажа” е Сет Гордън („Horrible Bosses”), а в главните роли са Дуейн Джонсън, Александра Дадарио, Зак Ефрон, Джон Бас, Кели Рорбах, Илфенеш Хадера, Дейвид Хаселхоф, Памела Андерсън, Ханибал Бърес, Прианка Чопра и други.

Премиерата е 19 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *