Красавицата и Звяра

Experience the tale as old as time! Напоследък голям част от историите, които ни сервират от Холивуд, ни се струват стари като самото време, но трябва да признаем, че понякога рециклирането на стари истории им се получава. Дали ще бъде така и с „Красавицата и Звяра” (това е официалното изписване на заглавието на български), поредната от игралните интерпретации на анимационните класики на Disney, ще разберем след малко повече от месец.

Във връзка с наближаващата премиера на филма получаваме нов трейлър, който разкрива малко повече от добре познатата ни история на затворената в замъка на Звяра, изключително добра, умна и красива Бел, която с помощта на омагьосаната прислуга се научава как да вижда отвъд видимото, в сърцето и душата на истинския принц, скрит зад маската на Звяра…

Ако на този етап не сте били спечелени за филма от предишните реклами, едва ли този трейлър ще го направи. Лично ние запазваме лек скептицизъм, но не сме и без надежда. В напрегнатото, цинично и подчинено на фалшиви модели за красота време, в което живеем, има място за подобна, сгряваща сърцето история  и ще се радваме ако Disney успеят да я разкажат адекватно.

В добавка вижте една серия плакати.

beauty_and_the_beast_ver7_xlg beauty_and_the_beast_ver8_xlg beauty_and_the_beast_ver9_xlg beauty_and_the_beast_ver10_xlg beauty_and_the_beast_ver11_xlg beauty_and_the_beast_ver12_xlg beauty_and_the_beast_ver13_xlg beauty_and_the_beast_ver14_xlg beauty_and_the_beast_ver15_xlg beauty_and_the_beast_ver16_xlg beauty_and_the_beast_ver17_xlg beauty_and_the_beast_ver18_xlg beauty_and_the_beast_ver19_xlg

Режисьор на „Красавицата и Звяра” е Бил Кондън, а в ролите ще влязат Ема Уотсън, Дан Стивънс, Иън Маккелън, Юън Макгрегър, Кевин Клайн, Люк Евънс, Одра Макдоналд, Ема Томпсън, Стенли Тучи, Джош Гад, Гугу Мбата-Роу и др.

Премиерата е 17 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Абе, няма ли как да се програмира в скрипта на сайта, опция, която да дава възможност за показване на 2 или повече картинки една до друга, не една след друга, за да не ми отива половината ден в скролване? 😀 При положение, че съм си дигнал скоростта на скрол!

    1. +1! Също да има *игра* гласуване за коментарите, та да изпъкват най-яките/тъпите; и подредба по ‘аресване.
      Звяра = официалното изписване — изключение: прякорите винаги са с кратък член; и с Главна буква.
      100% римейк. Ще го пуснат на Коледа по ДисниЧенъл! Трейлъръ и плакатите ги има на български… както и motion posters:
      https://www.youtube.com/watch?v=tWapqpCEO7Y&list=PLTnR43JTLNs-HimLOECAOlc1EVeey4vAh&index=1

    1. Аз ще го гледам на компа сигурно

  2. Единствено Люк Евънс малко от малко забавен изглежда. Отделно моделът на Звяра не ме радва особено. Предпочитам си като в анимацията – по-скоро да е като лъв, а не Lucifer-wannabe.

  3. Баси мамата, стегна ме шапката като видях постерите с Тучи и Макгрегър. #deletememory

    Бе това да не е трейлър за театрална постановка, толквоа дерконо стои ….всичко, освен Човекът-КОЗА.