Част от нас отскоро имат чисто нова работа и изведнъж очакваната с известно любопитство „жанрова разтуха” „The Belko Experiment” на режисьора Грег МакЛийн придобива съвсем ново звучене. И нямаме предвид, че в офиса има един-два дразнещи елемента и ни се иска да се развихрим и да ги… неутрализираме, а че сега може да оценим ситуацията, в която се оказват героите във филма, по малко по-различен начин.

В случай, че не сте запознати, „The Belko Experiment” е по сценарий на Джеймс Гън и разказва за група от 83-ма американски работници в Сао Пауло, Бразилия, които се оказват впримчени в убийствен капан на работното си място. Те са принудени от анонимен глас по високоговорителите да вземат серия от морални решения и да се превърнат или в убийци, или в жертви.

Смятаме, че първият трейлър беше достатъчно красноречив по адрес на това, което ни очаква, и новите реклами, общо взето, затвърждават впечатленията ни за B-movie хорър-трилърче с доста насилие и без особени интелектуални претенции. С две думи, филмче точно като за нас.

В добавка вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „The Belko Experiment” е Грег МакЛийн („Rogue”, „Wolf Creek”), а сценарият е дело на Джеймс Гън („Slither”, „Пазители на галактиката”). В ролите са Тони Голдуин, Дон Галахър джуниър, Адриа Архона, Джон С. МакГинли, Шон Гън, Майкъл Рукър, Дейвид Далмастайн, Ейбрахам Бенруби и други.

Премиерата е 17 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *