Чъки се завръща за седми път с „Cult of Chucky”

от на 2017-01-06
 

Hi, I’m Chucky. Wanna play… again?

След като „Curse of Chucky“ успешно възкреси поредицата „Детска игра“ (и след няколко по-скоро комедийни „приключения” отново върна емблематичната кукла убиец Чъки в реалите на хоръра), беше само въпрос на време преди да видим следваща (седма) част от серията, още повече, че както почти всеки уважаващ себе си слашър филм и този си остави вратичка за продължение.

Universal официално съобщиха че Чъки ще се развихри отново този Хелоуин с „Cult of Chucky”, само година преди навършването на 30-я рожден ден на оригиналния филм „Детска игра”, който излезе през далечната 1988 г. След „Seed of Chucky” и „Curse of Chucky“ на режисьорския стол за трети път ще седне създателят на франчайза (и сценарист на всички филми до момента) Дон Мансини, а продуцент отново ще е ветеранът Дейвид Кършнър. Заедно с тях се завръща и другият най-важен човек за поредицата Брад Дуриф, който изпълнява гласа на обладаната от маниакалния убиец Чарлс Лий Рей кукла.

Завръщане правят и Дженифър Тили като Тифани, (убийствената изгора на Чъки от „Bride of Chucky” насам), Алекс Винсент като Анди Баркли, вече порасналият противник на Чъки от оригиналния „Детска игра”, и Фиона Дуриф (дъщерята на Брад Дуриф), като една от оцелелите от „Curse of Chucky“. Вижте и официалния синопсис:

Затворена в психиатрична болница за криминално проявени през последните четири години, Ника Пиърс (Фиона Дуриф) е убедена, че тя, а не Чъки, е убила цялото си семейство. Но когато, за да разнообрази груповите сеанси, нейният лекар представя ново терапевтично „средство” – добре познатата ни „Good Guy” кукла с невинно усмихнато личице – болничното заведение е поразено от поредица зловещи убийства и постепенно Ника започва да допуска мисълта, че въпреки всичко, тя не е луда. Анди Баркли (Алекс Винсънт) се опитва да помогне на Ника, но за да я спаси, първо трябва да се пребори с годеницата на Чъки Тифани (Дженифър Тили), която ще направи всичко, независимо колко извратено и смъртоносно, за да помогне на възлюбената си дяволска кукла.

За финал Universal предложиха и кратко тийзърче, анонсиращо филма, което показва няколко емблематични момента с Чъки от предишните шест филма.

Снимките на „Cult of Chucky” ще започнат до седмица, а премиерата се очаква този Хелоуин на Blu-ray, DVD и VOD.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте