Първа официална снимка от женския „Ocean’s 8”

от на 2017-01-31
 
Гари Рос

Гари Рос

Въпреки че премиерата му е след около година и половина, от “Warner Bros” разкриха първа снимка от подготвяния „Ocean’s 8”. Припомняме, че последно Деймиън Луис се присъедини към каста, а малко преди това се разбра, че и Мат Деймън ще има скромно участие в спиноф историята за сестрата на познатия от оригиналната трилогия Дани Оушън. В главната роля ще бъде Сандра Бълок, като нейна дясна ръка ще е Кейт Бланшет, а останалите попълнения в групата крадци са Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг и Нора Лъм.

Първата снимка представя цялата съблазнителна банда, кротко окупирала метрото:

Ocean’s 8

Вече сме споменавали, че по отношение на този проект пламъкът на ентусиазма не гори в нас и интересът ни се изчерпва с впечатляващия ансамбъл. Няма как да забравим погрома, който представляваше миналогодишният женски римейк на „Ловци на духове“ и мисълта за още един подобен „женски“ филм е мъчителна, пък бил той и във вселената на оригиналния „Бандата на Оушън“. Ще се радваме да ни изненада приятно, но оставаме разервирани.

Гари Рос („Игрите на глада“) ще режисира, а Стивън Содърбърг е продуцент.

Представяме ви и един официален синопсис, който подчертава звездния си състав:

„Вълната се е обърнала и това е съвсем нов „Оушън“ филм, в който осем жени планират и изпълняват обир в Ню Йорк. Носителката на Оскар Сандра Бълок влиза в главната роля, а към нея се присъединяват Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Минди Калинг, Сара Полсън, Риана, Хелена Бонъм Картър. Режисьор е номинираният за Оскар Гари Рос“

Премиерата на филма ме насрочена за 8 юни, 2018 година.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте