Макар премиерата му да беше преди няколко месеца във фестивална среда и да решиха да бъде разпространяван онлайн преди да се появи на голям екран, „Trespass Against Us”, режисиран от Адам Смит ще получи шанс за среща с публиката и в (ограничен брой) киносалони на територията на Щатите. А колкото и стъпки накриво да прави Майкъл Фасбендер, той вече се е доказал като един от най-талантливите, неуморни и безстрашни актьори на своето поколение, като поема всякакви предизвикателства. В случая да се изправиш срещу Брендън Глийсън с идеята да разкажеш история за едно цяло семейство криминални пропадняци съвсем не е шега работа.

Историята се простира във времето над три поколения от фамилията Кътлър, които живеят извън закона в техния си анархически ъгъл на най-богатата британска провинция. Чад (Фасбендер) е наследника на Колби (Глийсън) и очевидно е орисан да прекара живота си в лов, кражби и „занимавки” с полицията. Но с порастването на собствения му син Тайсън (Джорджи Смит), Чад се изправя срещу баща си, борейски се за своето собствено семейство. Когато осъзнава, че Чад иска да се измъкне от „мъртвата хватка” на традицията, бащата му спретва сериозна задача, която включва обир, високоскоростно преследване с коли и гонитба, след която свободата на жестоко пребития Чад е застрашена. Поставен между чука  и наковалнята, младият мъж е принуден да вземе отчаяни решения…

Забавният, изпълнен с напрежение и гонитби криминален трилър притежава и вдъхновяващ саундтрак, дело на „The Chemical Brothers”. „Trespass Against Us” е и трогателна история за любовта и семейството, която с удоволствие бихме „обадили” на голям екран, ако се материализира подобен шанс.

Вижте и един клип, както и няколко постера.

плакат плакат trespass_against_us_xlg

Trespass Against Us” тръгва на кино в Щатите на 20 януари, от 16 февруари стартира разпространението му в Австралия, а във Франция и Великобритания ще може да бъде видян в началото на март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *