Нов трейлър на „La La Land” и едночасов разговор с режисьора Деймиън Чазел

от на 2017-01-06
 

Знаем какво си мислите, „La La Land” вече тръгна по кината, вие още трейлъри пускате. И сте прави. Съвсем удачна забележка. Само че това по никакъв начин не ни помага да се отърсим от магията, на която станахме свидетели в зала 1 на НДК преди месец. Написахме ревю, написахме даже двойно ревю-разговор, с надеждата, че два ката мисловна дейност ще са достатъчни да пресъздадат донякъде великолепието на филма. Уви, не бяха.

Отидохме да го гледаме втори път, трети път, слушахме саундтрака. Какво ни остава, освен да напишем новина за новия трейлър, който излезе вчера поради наближаващата британска премиера, която е на 12 другата седмица. Той носи името на хитовата песен „Start A Fire“ на Джон Леджънд, която скоро ще се бори за Оскар. Казано честно, няма да се разсърдим, ако „La La Land” събере 5-6-7-8 от престижните награди. Изобщо даже!

Вижте трейлъра, а след това ви предлагаме да чуете разговор с режисьора Деймиън Чазел.

Режисьор и сценарист на „La La Land” е Деймиън Чазел, а в ролите освен Райън Гослинг и Ема Стоун ще видим Джон Леджънд, Розмари Деуит, Фин Уитрок, Кали Ернандес, Соноя Мизуно, Джесика Рот, Том Евърет Скот, Джош Пенс и др.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте