Братя Коен подготвят уестърн за телевизията

от на 2017-01-12
 

Още двама любими режисьори се ориентират към сериализирания формат за разказване на истории. Дейвид Финчър режисира първите два епизода на „Къща от карти“, Стивън Содърбърг превърна „The Knick” в нещо специално, Уди Алън направи своя не съвсем успешен опит, а ако това не стига, то вярваме, че продължението на „Туин Пийкс“ е сред най-очакваните проекти за 2017 година не само от нас.

Макар да сме обречени на някои безобразия, каквото е тазгодишният безсмислен римейк на класиката „Великолепната седморка“, уестърн жанрът сякаш не е мъртъв. Или поне се опитва да не бъде. Куентин Тарантино отдава своя дял, към него бихме зачислили и развлекателната анимация „Ранго“, но мястото на пиедестала принадлежи единствено на „Непреклонните“ от Братя Коен. (Вмъкваме, че „Няма място за старите кучета“ е по-скоро дяволски добра деконструкция на жанра, отколкото негов пряк представител и затова не го поставяме на челно място). След криворазбрания и крайно недооценен „Аве, Цезаре“, доста се чудехме накъде ще поеме любимото ни режисьорско дуо.

Изглежда Джоуел и Итън Коен се подготвят да напишат и режисират „The Ballad Of Buster Scruggs”, който ще има както телевизионен, така и кино-компонент. Засега не са разпространени други детайли, освен че сетингът ще е Дивия Запад, а студиото „Annapurna Pictures” ще продуцира. Историята ще включва шест сюжетни линии, които ще се пресекат. Остава да стискаме палци скоро да се разбере, че и редовният съучастник Роджър Дийкинс се е присъединил.

Досега Братя Коен не са режисирали сериали, но са продуценти и на двата върховни сезона на „Фарго“, който е вдъхновен от едноименния им филм от 1997 г.

Следим с интерес всички нови проекти на Братята и мигом бяхме заинтригувани от този, така че несъмнено тук ще можете да откриете бъдещи новини за него.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте