Незнайно как, но понякога откриваме любими актьори, определяли преди време пътя и тенденциите в „занаята”, на неподозирани места – като например във филми, наподобяващи телевизионните продукции на Hallmark. Тъжна реалност, която може да е продиктувана от всякакви обстоятелства – Шарън Стоун участва в „Running Wild” на френския режисьор Алекс Ранаривело, по сценарий на Кристина Мур и Брайън Рудник.

One Media предлага трейлър на тази драматична история за коне, ранчо и собственичката им, която трябва да се бори сама със съдбата си.

Running Wild” разказва за една вдовица, която се опитва да спаси ранчото си – решава да работи по специална програма с възможност за реабилитация на престъпници, като ги наема да се грижат за стадо диви коне, настанили се в пределите на нейната собственост. Бойната дама се бори с предразсъдъци, алчност, бюрокрация и суета (също и нейната собствена), за да разбере накрая, че няма по-добър лек за сърце, съкрушено от нещастия, от това да помогнеш на друго живо същество. Главната роля е отредена на Дориан Браун, Шарън Стоун явно ще й вгорчава живота (и „извежда” филма като рекламна кампания, поставена начело и на официалната визия!), а останалите роли са разпределени между страхотния Томи Фланаган (любим, особено от „Sons of Anarchy”, но не само), Кристина Мур, Джейсън Луис, Том Уилямсън, Джон Дюси, Майкъл Уайзман.

До момента филмът няма фестивална съдба (пък и надали го очаква), а Sony Pictures смятат да го пуснат на екран от 10 февруари 2017. Бихме казали – дръзко начинание, като се има предвид колко old-fashioned изглежда, но пък може в „каубойските” щати още да се гледат подобни филми… и на кино.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Какъв сюжет и какъв разцепващ постер чакам с много голямо нетърпение този филм на 3,4,5,6,7,8,9D