Така се получи, че през изминалите една-две седмици ни се отдаде възможност да си „попачим” качествено в няколко спа центрове и, така да се каже, в момента сме в перфектно състояние на ума и духа, за да се изкефим подобаващо на новия трейлър на очаквания с огромен интерес „A Cure For Wellness” на Гор Вербински, който обещава, че филмът му ще „направи за „уелнеса” това, което „Челюсти” направи за плажовете”.

Без съмнение смели думи, които, надяваме се, ще имат покритие. „A Cure For Wellness” беше показан на Butt Numb-A-Thon в Остин, Тексас, и отзивите са положителни, но там са предимно гийкове и предпочитаме да чуем и някое професионално мнение.

Първият тийзър на филма беше отличен (като визия, дизайн, ритъм, музика…) и по чудесен начин ни въведе в атмосферата, но сега е време да научим и малко повече за историята от новия международен трейлър. Само припомняме, че „A Cure For Wellness” е по сценарий на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”) и разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Като история не оставаме с впечатление за нещо специално или оригинално, но всичко останало изглежда повече от прилично и вярваме, че крайният резултат ще си заслужава, какъвто беше случаят и със „Злокобен остров” на Мартин Скорсезе (без да правим каквито и да било качествени сравнения между двамата режисьори).

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Този плеър нещо се шие и не мога да видя, но от тийзърите съм ON още.

  2. Абе само аз ли не мога да си пусна трейлъра….. на нито един браузър….