През август се говореше, че ще видим „Rick and Morty” преди края на 2016, но в последните мрачни дни можем спокойно да потвърдим, че годината изпусна своя шанс за изкупление. Все още няма премиерна дата, но обещанията са новият сезон да се появи по трасето на 2017 година. Преди няколко месеца споделихме и какво можем да очакваме през сезона 2016-2017 година от нощния телевизионен блок на Cartoon Network, като продължението на “Samurai Jack” е само един от любопитните им проекти.

Последният епизод на „Rick and Morty” беше излъчен през вече далечния октомври, 2015 г. и приключи с cliffhanger, който в голяма степен допринесе за развилия се оттогава статут на анимацията. През изминалата година неуморно си припомняхме двата сезона, преоткривахме шарениите и екзистенциализма на пияния гений Рик, и честно казано нямахме търпение за новини относно продължението.

Засега сме виждали единствено кратка импровизация на единия от създателите – Джъстин Ройланд, – който преди няколко месеца пресъздаде дело в съдебна зала, където Морти съдеше Рик с присъщите на шоуто непохватен хумор и цинизъм. (Ако случайно сте го пропуснали, можете да го гледате тук). Едва сега надникваме в третия сезон и макар анимацията да е съвсем незавършена и лишена от добре познатите пъстри цветове, е приятно да видим как Рик отмъква Морти на ново приключение.

Вижте го:

https://www.youtube.com/watch?v=YZY-X6exJNg

Измъкването от сигурна смърт в последния момент и осъзнаването на опасностите в тяхната „професия“ не е нещо невиждано досега, но е точно тийзърът, от който феновете (сред които и ние) се нуждаят.

Премиерата на “Rick and Morty” беше през декември, 2013 година и оттогава по Adult Swim са излъчени два сезона. Създатели са Джъстин Ройланд (“Adventure Time”) и Дан Хармън, като Ройланд озвучава голяма част от образите.

Определено това е една от надеждите ни 2017 да бъде по-добра от изминалата година.

Припомняме, че Adult Swim подновиха сериала за нови 14 епизода в трети сезон, но премиерна дата все още не е обявена.

Ако също като нас сте неиздържали за нови детайли и подробности, предлагаме ви „Философията на Рик и Морти“:

Една теория за истинското престъпление на Рик:

Търсенето на смисъл в живота:

Rick and Morty

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *