Многообразен поглед към Кейт Бланшет в „Manifesto” на Джулиан Роузфелд

от на 2016-12-07
 

Внушителен списък от премиерни филми разкриха селекционерите от Сънданс – с наближаването на месец януари е важно за всеки киноман, запътил се към Парк Сити, да си подсигури достатъчно време, за да види супер-интригуващи заглавия, които представят най-важните тенденции в независимото кино.

Не можем да не ви представим първи официални кадри от немския филм „Manifesto” на сценариста и режисьор Джулиан Роузфелд, в който е предоставена неограничена възможност на гръмотевичната Кейт Бланшет да докаже за пореден път, че за нея невъзможна роля просто не съществува. Първата прожекция на „Manifesto” в програмата на Сънданс е неговата световна премиера, а ето какво гласи синопсисът му:

Може ли публичното афиширане на различни изкуства да бъде приложено в съвременното общество? Този филм е реверанс към най-вълнуващите и страстни артистични демонстрации на ХХ век, от футуристите и дадаистите до поп-арта, артистите от „Fluxus”, Ларс фон Триер и Джим Джармуш. Поредицата художествени „изживявания” са поверени на Кейт Бланшет, която представя игровите компоненти на тези артистични декларации и тяхната политическа значимост…

Вижте и ахкайте на воля, а самият филмов фестивал Сънданс ще се проведе през 2017 година от 19 до 29 януари.

Кейт Бланше Кейт Бланше Manifesto

 

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте