Нов пълен трейлър и плакат на „A Cure For Wellness” на Гор Вербински

от на 2016-12-21
 

20th Century Fox разпространиха нов пълен трейлър на прекрасно изглеждащия психологически хорър-трилър „A Cure For Wellness” на Гор Вербински, който очакваме с голям интерес. Първоначално нямахме намерение да пускаме повече реклами, тъй като тези, които видяхме до момента (коя от коя по-добра), ни бяха абсолютно достатъчни, а не искахме да си спойлваме допълнителни елементи от сюжета. Но след като излезе информация, че на специално прессъбитие са били показани първите 35 мин. от филма и дори те не са успели да развалят усещането за мистерия, решихме, че си заслужава да рискуваме с още един трейлър.

В крайна сметка смятаме, че рискът се оправда, тъй като рекламата не предлага нищо повече като информация от това, което знаехме до момента. А то е, че „A Cure For Wellness” разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Продължаваме да сме запленени от визуалната страна и цялостната атмосфера на този филм. Дори и само това да ни предложи Вербински, без никаква съществена поанта, пак би трябвало да останем доволни.

В допълнение може да видите и няколко официални снимки, както и новия постер.

a-cure-for-wellness-dane-dehaan-image a-cure-for-wellness-dane-dehaan a-cure-for-wellness-image-1 a-cure-for-wellness-image-jason-isaacs a-cure-for-wellness-poster-international

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • penzata
  2016-12-21 at 11:59

  Бацееее. ИзрУдия. :)

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2016-12-21 at 13:47

  Малко прекалено много ми издаде този трейлър. Nevertheless, really looking forward to this!

  Отговор

  • Bodilka
   2016-12-23 at 11:54

   Съгласна! Отново изпортиха филма с трейлъра! Но чакам с нетърпение :) Особено младият мистър ДеХаан – нечовешки актьор! :)


  • UZUMAKI
   2016-12-24 at 15:25

   Аз затова няма да гледам трейлъра и ще чакам направо филма :)


Коментирайте