Марго Роби отново ще е Харли Куин в „Gotham City Sirens” на Дейвид Ейър

от на 2016-12-14
 
Марго Роби и Дейвид Ейър

Марго Роби и Дейвид Ейър

След успеха на „Отряд самоубийци” (но със сигурност не само затова) Дейвид Ейър поема един проект, който ще представи всички злодейки, познати от комиксите на DC. Филмът ще се нарича „Gotham City Sirens” и – разбира се – ще видим отново прекрасната Марго Роби в ролята на немирната Харли Куин! С голяма доза увереност може да се твърди, че в момента именно гаджето на Жокера е най-популярният женски образ от DC. Към нея ще се присъединят Жената-котка, а също и Отровната Айви.

Сценарият на „Gotham City Sirens” ще бъде подготвен от Джинива Робъртсън-Дуорът – супер-успешна в работата по екшъни, нейн е сценария на римейка на „Tomb Raider”, а също и работи по „Sherlock Holmes 3”. Самата Роби ще влезе също така и в ролята на изпълнителен продуцент.

Въпреки трудностите по пътя на реализирането му, „Отряд самоубийци” се изкачи на 13 място по приходи измежду всички филми за супергерои, пускани на екран в Щатите. Той успя да събере над 745,6 милиона долара в световен мащаб. Естествено е, след като Марго Роби в ролята на Харли беше посрещнато с такъв възторг от публиката навсякъде по света, Дейвид Ейър да се заеме именно с нещо „горещо” като продължение – каква по-добра опция от зли, красиви жени с изкусителни форми и интересни… умения?!

Макар все още Warner Bros. да нямат конкретна премиерна дата за „Gotham City Sirens”, работата по продължението на „Отряд самоубийци” явно ще почака, защото… дамите са с предимство!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Liubo Ursiny
  2016-12-14 at 10:51

  Ако я беше писал UZUMAKI тази новина, щях да си я bookmark-на заради заглавната картинка.

  Марго ❤️

  Отговор

 • Gogoto
  2016-12-14 at 10:55

  Чакай сега, това игрален DCEU филм ли ще е или анимиран от серията DC Original Animated Movies ?

  Отговор

 • heinrich
  2016-12-14 at 10:58

  Някак си изчанчено развиват вселената на DC.
  Как точно ще развиват вселената тепърва ще видим. Поне на мен ми става все по интересно,
  Как точно ще навържат Отряда, а и този филм със Лигата не ми е ясно, но все си мисля, че може да се получи.
  Мен ме навежда мисълта една оригинална идея, която може да работи.

  Лигата да си се развива в нейния си свят, а по между другото да излизат такива филми като Отряда и този, които може да действат като spin-off-и на вселената и за свързващи връзки и събития по между другото… Все едно имаме две линии на развитие. Едната е на Лигата, а другата са тези странични филми, които може да допълват времево общата картинка между филмите за самата Лига с дребни детайли…

  Поне на този етап точно така работеше Отряда, който на пръв поглед няма нищо общо с Супермен, Батман и Лигата. Но пък има свързваща нишка.. Батмана… Все едно какво е правил помежду другото….

  Отговор

  • Gogoto
   2016-12-14 at 14:04

   Ахилесовата пета на WB е, че ПРЕКАЛЕНО много разчитат само на Батман и поддържащите образи в Готам да изнесат на гърба си… еми кажи-речи всичко DC ориентирано. Justice League Dark – бам Батман плеснат отпреде. New 52 анимираните филмчета от JL War насам – бам пак почти всичко се върти около него или синчето му. В DCEU до този момент какво имаме – Батман доминираше в BvS, повече от половината в SS бяха образи от неговата митология. Да не говорим за хилядата анимационни поредци, Батманите на Бъртън, Батманите на Нолан, изцепките на Шумахер и дребния факт, че CW Verse сериалите успяха да се развият точно поради факта, че стилистиката на в Arrow първите сезони беше като прекопирана почти 1 към 1 от Нолъновите Батмани и за това заинтересова хората. Айде стига, а?
   Не, че съм MCU фен, даже напротив (In Snyder I trust!) но не може да им се отрече, че успяват балансирано и последователно да отдадат дължимото внимание на всеки един от ключовете си играчи, а не го играят „Batman and his bitches“


  • UZUMAKI
   2016-12-14 at 17:40

   Батман продава – неслучайно той е златната кокошна на DC и до днес.


Коментирайте