Нов зловещ и доста ефектен тийзър на „A Cure For Wellness” на Гор Вербински

от на 2016-12-14
 

Само два дни, след като видяхме международен трейлър на „A Cure For Wellness”, бележещ завръщането на Гор Вербински към жанра, който през 2002 г. (с „Предизвестена смърт”) го „постави на картата” на успешните режисьори, днес получаваме нова, смеем да твърдим, зловеща и доста ефектна реклама, предназначена за корейския пазар. Трейлърът загърбва всякакви сюжетни подробности и подобно на първия тийзър, отново залага (чрез отличен ритъм, визия и звук) само и единствено на атмосферата.

A Cure For Wellness” разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Отлично! Предпочитаме всички трейлъри на този филм да са такива. Нямаме нужда да знаем повече подробности за сюжета – това, което научихме от предната реклама, ни е напълно достатъчно. Пак повтаряме: не оставаме с впечатление за нещо специално или оригинално по отношение на историята, но всичко останало изглежда повече от прилично и вярваме, че крайният резултат ще си заслужава.

Като бонус получаваме и един нов motion постер.

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Liubo Ursiny
  2016-12-14 at 11:13

  Бомба е това. Нямам търпение.

  Отговор

 • heinrich
  2016-12-14 at 11:20

  Филма на годината……………….

  Отговор

  • penzata
   2016-12-14 at 14:37

   „Дъ сноб“ каза, ползвай пълен член, дюд. :)

   Иначе „простичката“ история ме обнадеждава за нещо по-заплетено. Иначе, визуално – Вербински да престане, да ми копира подсъзнанието. :) :) :)


 • 2016-12-14 at 13:31

  Аз не мисля да чета или гледам нищо повече за тоя проект, току-виж се опазя да го гледам неинформиран.

  Отговор

 • 2016-12-14 at 16:34

  Гор Вербински е много голям и го е доказал не веднъж. Дори неговите „Пирати“ бяха най-добрите от поредицата. А за The Ring просто няма забележка.

  Отговор

 • cazaril
  2016-12-15 at 01:46

  Most invigorating and dulcet title! ❤️

  Отговор

Коментирайте