Освен подсказки от Колин Тревъроу и режисьора на втория „Джурасик свят“ – Хуан Антонио Байона, – засега нямаме реална представа какво да очакваме от следващия динозавърски техно-трилър. Преди месец разбрахме, че Тоби Джоунс и Рейф Спол се присъединяват към продължението, а към любопитните подробности отнасяме и факта, че филмът ще се завърне към корените на поредицата и за пресъздаването на динозаврите ще се наблегне на аниматроника.

Сега научаваме, че Джъстис Смит, за който чуваме, че се представя добре в 70-арския сериал на Netflix – „The Get Down”, – ще се присъедини към Крис Прат и Брайс Далас Хауърд. Няма яснота каква роля ще изпълнява, но продуцентът и сценарист Колин Тревъроу отбеляза официалното потвърждение на актьора със самоироничен пост в Туитър:

Все още не сме научили нищо съществено и за сюжета на филма, но снимката по-горе е заявка, че той ще поправи един от проблемите на „Джурасик свят“, а именно неподходящите за ландшафта обувки на главните герои.

Режисьор на „Джурасик свят 2“ ще бъде Хуан Антонио Байона, а в главните роли се завръщат Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, като към тях ще се присъединят Тоби Джоунс, Рейф Спол и Джъстис Смит. Пред-продукцията вече тече с пълна сила, а началото на снимките ще стартира идната пролет във Великобритания и Хавай.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *