На независимия хоризонт се е задал един нео-ноар, който може да събуди асоциации с рàнен Тарантино и едновремешен Гай Ричи, но тъй като следваме принципа да не правим изводи от трейлъри, ще споменем творческия екип и за какво става дума в „Detour”.

Тай Шеридан, когото очакваме да видим в „Ready Player One” на Спилбърг, е ангажиран от режисьора Кристофър Смит за една от главните роли в криминалния екшън, компания му правят Емъри Коен, Бел Поули и Стивън Мойър.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNA7kDSclDE

Един привидно наивен студент по право е обсебен от идеята, че доведеният му баща е отговорен за ужасна автомобилна катастрофа, вследствие на която майка му остава в кома. Той удавя подозренията си в уиски и неусетно се оказва в компанията на убедително опасен мошеник и неговата партньорка-стриптийзьорка. Изгрява нов ден и мъглата на дадените обещания леко се разсейва, но как студентът ще се справи с последствията от нощните откровения, а също и със заплашително-сериозния дует (с)нощни познайници, които се появяват пред дома му?… Структурата на разказа е разполовена, следват измами и убийство, а режисьорът повежда публиката си в напрегната надпревара с неочаквани обрати и никой не може да бъде сигурен на кого и дали да вярва (въобще) за нещо…

Очаква се „Detour” да бъде пуснат на кино и паралелно с това в iTunes на 20 януари 2017. Колкото повече опит събират младите актьори, в най-различни по мащаб (и зависимост от големи продуцентскии къщи) проекти – толкова по-добре може да се отрази това на израстването им като творци. На Тай Шеридан и останалите пожелаваме… мъдрост в изборите, които им предстоят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *