Oливия Мън 
Oливия Мън

Не сме съвсем сигурни какъв точно талант притежава Оливия Мън – досега актьорски не ни се е доказала. За сметка на това я намираме за изключително атрактивна и нямаме против да я гледаме в средняшки филми. Когато обаче става дума за „The Predator“ на режисьора Шейн Блек, сме леко на тръни, защото искаме този проект да се случи по най-добрия начин. Преди дни се появи новината, че звездата от ужасните „Мордекай“ и „X-Men: Апокалипсис“ ще участва в научнофантастичния екшън и макар да не смятаме изборът й за трагичен, се надяваме този път тя да се напъне повече от обикновено и да не допринесе единствено със стерилна плакатност и екранен сексапил.

Мън ще изиграе учен, а Хал Холбрук, който замени Бенисио дел Торо, ще е военен. Интересното е, че този път мястото на действие няма да е сърцето на тропическата джунгла или центърът на престъпен мегаполис, а предградията, което е наистина странно и на пръв поглед не предразполага към развиването на сюжет от този франчайз в толкова миролюбива зона. Имаме обаче доверие на сценаристите (Блек се е трудил над фабулата заедно с отколешния си творчески другар Фред Декър), така че все още поддържаме 100%-ов оптимизъм. Продуцентът Джон Дейвис обещава, че бъдещият хит ще е не само свеж и непредсказуем, но и че ще ревизира изцяло франчайза по изключително развлекателен и изненадващ начин.

Cнимките на „The Predator“ започват през февруари следващата година, а премиерата е насрочена за същия месец, но през 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments