Все още си подсвиркваме, удряме пети във въздуха и пеем под душа, в подготовка за „La La Land” на Деймиън Чазел. Вече ви представихме страхотния първи трейлър, както и по-обстойната фантастична втора реклама, но ето, точно, когато си мислехме, че няма как да се възтрогнем повече, се появи трети трейлър, който сякаш ни казва най-много. Преди това обаче ви припомняме, че…

La La Land” разказва историята на Миа (Ема Стоун) – начинаеща актриса, и Себастиан (Райън Гослинг) – посветен джаз пианист, които се борят, за да свържат двата края в един град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.

Вижте новия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=oyBl7WpSch0

Това е може би най-разказвателният трейлър до момента, но ние изобщо не се оплакваме. Виждаме как се запознават героите и каква е динамиката помежду им. Ще се повторим и потретим, но очакваме „La La Land” да се превърне в един от филмите на годината. Със сигурност ще го гледаме, когато дойде на Киномания. Ура, за което!

В заключение ви предлагаме няколко нови снимки, някои от които са зад кулисите:

LLL d 12 _2381.NEF

LLL d 09 _1798.NEF

la-la-land-bts

LLL d 10_1990.NEF

Режисьор и сценарист на „La La Land” е Деймиън Чазел, а в ролите освен Райън Гослинг и Ема Стоун ще видим Джон Леджънд, Розмари Деуит, Фин Уитрок, Кали Ернандес, Соноя Мизуно, Джесика Рот, Том Евърет Скот, Джош Пенс и др.

Филмът е част от програмата на тазгодишната Киномания, като единствената прожекция ще бъде на 16 декември от 19:00 в Зала 1 на НДК.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *