Филмът „Wilson” мина през сериозни промени, докато стигне до Големия екран. Оригинално проектът беше разработен от Александър Пейн, но в последствие режисьорът отстъпи мястото на Крейг Джонсън („The Skeleton Twins”). След това Уди Харелсън се присъедини и комиксът на Даниел Клауелс вече е на път да получи първата си екранизация. Вчера се появи първия трейлър, но преди това ви предлагаме да прочетете официалния синопсис:

Уди Харелсън влиза в ролята на Уилсън – самотен, невротичен и нелепо честен мизантроп на средна възраст, който се събира с отчуждената си съпруга (Лора Дърн) и получава шанс за щастие, когато научава, че има дъщеря (Изабела Амара), която никога не е виждал. По своя уникален и леко изкривен начин, той се опитва да се сближи с нея.

Вижте първия трейлър:

Обожаваме Уди Харелсън, а той сякаш е роден да играе образи, като този на Уилсън. Дори само заради него бихме гледали „Wilson”, но истината е, че и трейлърът ни допада, въпреки няколко леко „насилени” глуповати шеги. Не очакваме някакви драматургични изненади или супервисоко качество, но оставаме с впечатление за непретенциозен, доста симпатичен и приятен филм, който да ни поразсмее и в крайна сметка да ни стопли сърцата.

плакат

Режисьор на „Wilson” е Крейг Джонсън. В ролите са Уди Харелсън, Лора Дърн, Изабела Амара, Джуди Грийър, Том Проктър, Шон Браун, Черил Хайнс и др.

Премиерата е 24 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *