Както ни уверява един от крайно досадните секундни тийзъри, който се появи онлайн преди няколко дни (и който може да видите по-долу), тази събота предстои дебютът на първата пълна реклама на подготвяната от Рупърт Сандърс игрална версия на „Ghost in the Shell” и най-накрая ще можем да придобием малко по-добра представа за това, което можем да очакваме от филма.

Междувременно получаваме възможност да надникнем зад кулисите на продукцията с едно кратко видео на Entertainment Tonight, което ни показва част от сложна екшън сцена (за заснемането ѝ са необходими четири дни) с участието на Скарлет Йохансон, която влиза в главната роля на киборга майор Мотоко Кусунаги. За съжаление и това видео, както и абсолютно всички други на ET, е почти нетърпимо заради ужасно фалшивия и досаден стил на водене и коментиране, а на всичкото отгоре, тук трябва да изтърпим и един ужасно неудобен флирт със Скарлет.

А сега ето и споменатия по-горе секунден тийзър на предстоящия трейлър (предишните тийзъри може да откриете тук), а заедно с него ви предлагаме да си припомните и краткия   официален синопсис.

https://www.youtube.com/watch?v=XwXEO0I2lug

Ghost in the Shell” разказва историята на майор Кусунаги – единствен по рода си киборг от специалните служби, предвождащ елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на Ханака Роботикс в областта на кибер-технологиите.

Режисьор на „Ghost in the Shell” е Рупърт Сандърс („Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”) и Джейми Мос („Street Kings”). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава ще са изпълнителни продуценти. В ролите са Скарлет Йохансон, Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други.

Премиерата е 31 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Абе само на мен ли блоковете на заден план ми напомнят на соцпанелки в произволен БГ град? 😀

  2. голям евтинджос изглежда тоя тийзър, дано трейлърът го бива повече, щото в противен случай тотално няма да ми пука за тоя проект.

    1. Ами ако е евтино,но качествено 🙂

    2. Сейм хир, грам не ве вълнува, ама нямам и контакт със сорса.
      Със сигурност ще му дам шанс, с надеждата за сносна фантастика, но иначе грам не ми пука за новото превъплащение на „жената паласка Йохансон“

    3. С оглед на брутално провалилите се напъни за Холивудски адаптации на емблематични аниме/манга поредици като Aeon Flux и DragonBall очаквам и тази да се провали със гръм и трясък. Дори и да се получи обективно погледнато гледаем филм феновете на франчайза са зверски настръхнали против проекта, а на дженеръл публиката просто не й пука особено за такъв тип филми, още повече, че времената на филмова истерия покрай антиутопичната киберпънк тематика отдавна отминаха.
      В най-най-добрия случай очаквам нещо от „класата“ на Тotal Recall рибуута.

    4. Малко по-острата брадва от хептен тъпата брадва не означава, че става за самурайски меч 😀

    5. Почвам да гадая, дали нямаше да е повече хейта, ако Уашовски се бяха нарамили?

    6. Аз си мислих, че съм единствения оптимист за Бесоновата Валерианка

    7. Познати, които са гледали кадри от филма, казват, че е нещо неземно. Не ми се вярва, но определено съм любопитен.

    1. Cкapлет е ебаси тюлена бездарен.