Таим кротък интерес към „Фантастични животни и къде да ги намерим“, а последните рекламни материали за филма нито повишиха, нито понижиха ентусиазма ни. С наближаващата му премиера обаче едва ли има по-добро време за Warner да обявят, че Джони Деп ще има камео включване в новата история от магьосническия свят на „момчето, което оживя“. Изглежда продуцентите имат съмнения относно размерите на бокс-офис резултатите и са решили да се подсигурят в последния момент. Надяваме се само, че циркулиращите из интернет спекулации относно евентуална поява на Деп като младия Дъмбълдор, ще се окажат погрешни, защото това определено би било… нещо.

Припомняме, че филмът ще рамкира началото на странична история от пантеона за Хари Потър, a Деп е подписал договор за участие и във втория филм от поредицата.

За пропусналите, ето отново официалния синопсис:

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…”

Режисьор на „Фантастични животни и къде да ги намерим” („Fantastic Beasts and Where to Find Them”) е Дейвид Йейтс, а Джоан Роулинг дебютира като сценарист, адаптирайки собствената си книга. В ролите са Еди Редмейн, Колин Фарел, Дан Фоглър, Катрин Уотърсън, Алисън Съдол, Саманта Мортън, Джон Войт, Рон Пърлман, Джен Мъри, Кармен Ежого, Езра Милър и други.

Премиерата ще бъде на 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Аз нямам големи очаквания,но мисля да го гледам в края на месеца.За ноември има 3 филма,които си заслужават да се гледат на кино : Фантастични животни,Доктора и Arrival