Андроидът Дейвид е едно от любимите ни неща в „Прометей” (отново се посмяхме на коментарите под публикацията) и нямаме търпение да видим как ще се впише в предстоящия „Alien: Covenant” на Ридли Скот. Вече хвърлихме поглед към няколко задкулисни снимки (тук, тук и тук) и продължаваме нетърпеливо чакаме трейлър, но междувременно Майкъл Фасбендър изненадващо ни доставя поредната интригуваща информация по темата.

Тъй като миналата есен се подочу, че има вероятност актьорът да има двойно участие във филма, по време на разговор с The Irish Times Фасбендър най-накрая прояви милосърдие и потвърди слуховете:

„Позволено ми е да кажа, че играя два робота – Уолтър и Дейвид. Мисля, че това, което е страхотно, е че Ридли се връща към оригиналното ДНК на „Alien”, особено към хорър елемента. Същевременно има диапазона и мащаба на „Прометей”. Филмът вече е монтиран. Той е машина. Невероятно човешко същество и беше в толкова добра форма. С такова богато въображение и дяволита природа.”

Това потвърждава думите на Дани Макбрайд за по-хорър ориентиран филм, а ентусиазмът му ужасно ни радва и ни вдъхва надежди, че ще видим нещо специално. Междувременно в друго интервю Фасбендър сподели, че новите пришълци в „Alien: Covenant”ще се казват неоморфи. Попаднахме на някои интересни теории, които ви предлагаме да не четете, но все пак ви предоставяме тук.

В „Прометей” за кратко се разкри възможността за бял прото-Пришелец.
В „Прометей” за кратко се разкри възможността за бял прото-Пришелец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. „Филмът вече е монтиран“, а трейлърът е все още мираж. #аребеРидли

    1. Ефектите едва ли са готови,за да пуснат трейлър 🙂

  2. Ебаси, не искам такива новини бе, колкото по-малко знам за филма, толкова по-добре. До август сигурно и финала ще разкрият…

    1. Има решение, не чети повече новини 🙂

    2. Не чета, но не мога да контролирам сошъл нетуърк фийда ми.

  3. Alien -Ash,Aliens and Alien3-Bishop,Alien4-Call,Prometheus-David и сега Covenant-David and Walter във всеки филм имената на дроидите е по азбучен ред А В С D……. и сега Walter нещо май пропускам Некви идеи пичове???????????

    1. My guess би бил, че това никога не е било търсен ефект и по-скоро е било randomly постигнато поне в началото, а после просто следвано заради тренда. И понеже не са искали сега да има андроид на име Евелиен или Етиен, са решили да скипнат малко букви 🙂